Viešnagė UAB PKC Group Lithuania

8c klasės mokiniai kartu su karjeros specialiste bei auklėtoja apsilankė vienoje didžiausių gamybinių įmonių Lietuvoje PKC Group Lithuania.

Ši įmonė dalyvauja įvairiose iniciatyvose, tad ir dabar prisijungė prie iniciatyvos “ Šok į tėvų klumpes”. Smagu ,kad į savo darbovietę pakvietė tėveliai.

          Mokiniai buvo palydėti į salę,kur stebėjo filmuką apie įmonę, vėliau darbo saugos darbuotojos supažindino mokinius su saugaus elgesio taisyklėmis ekskursijos metu. Aštuntokai sužinojo,kad tai viena iš 25 didžiausių automobilių tiekėjų visame pasaulyje. Grupės įmonės savo veiklą vykdo 41 pasaulio šalyje, kuriose dirba virš 180 000 darbuotojų, 2017 m. įmonė tapo Motherson Group nare, kad būtina mokėti anglų kalbą, kad įmonė įgyvendina sudėtingus klientų reikalavimus, kad plečia savo veiklą pasaulyje.

Pažintinės ekskursijos po įmonę metu stebėjo, kaip gaminamos laidų pynės automobiliams, kokius darbus atlieka operatoriai, surinkėjai. Mokiniai džiaugėsi gamybos vadovų, administracijos dėmesiu, vaišingumu, padovanotais suvenyrais.

Evelina “Apsilankę įmonėje ne tik sužinojome kaip gaminamos sunkvežimių, mašinų laidų pynės,betir kiek mums nematomoje detalių vietojeautomobilyje yra laidų ir kaip vyksta visas pats procesas.Sužavėjo malonus sutikimas, vaišės ir dovanos. Ačiū”

 

Karjeros specialistė Irena ir auklėtoja Zita

 

Nuotraukos:
Irena Jasiūnienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas