Mintyje vieši aštuntokai

Sausio 18 d. mūsų mokyklos aštuntokai vyko susipažinti su Minties gimnazija. Buvo maloniai sutikti gimnazistų, kurie pakvietė moksleivius įsijungti į įvairias pažintines veiklas. Po veiklų pristatymo salėje pasižiūrėjo filmuką apie gimnaziją ir klausė naujausios informacijos iš mokyklos pavaduotojos, kuri yra l.e. direktorės pareigas.

Mokiniai sužinojo, kad nuo 2024 m. rugsėjo 1 d. Panevėžio „Minties“ gimnazija taps Panevėžio inžinerine gimnazija. Čia bus formuojama viena inžinerinė I klasė. mokinių lauks formaliojo ir neformaliojo švietimo veiklos, kuriose bus gilinamasi į inžinerinių problemų tyrimus ir sprendimus, įsisavinamos inžinerinės veiklos teorinės žinios.

Austėjos mintis” Man gimnazijoje patiko užsiėmimai kuriuos vedė gimnazistai padedami mokytojų. Vedantieji gimnazistai buvo labai draugiški ir bendradarbiaujantys”

Tikiu, kad susitikimas aštuntokams, o gal ir būsimiems pirmokams, buvo naudingas, informatyvus ir smagus. Dėkojame gimnazijos karjeros specialistei Vilijai už pakvietimą ir svetingą priėmimą.

 Karjeros specialistė I. Jasiūnienė

 

Skaitykite daugiau:  https://www.facebook.com/panmintis?locale=lt_LT

 

Autorius:
Irena Jasiūnienė

Nuotraukos:
Irena Jasiūnienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas