STE(A)M projektas „KURKIME IR BENDRAUKIME: Kalėdinių Angelų kūrybinės dirbtuvėlės“

     Gruodžio 7 d. 3 e klasės komanda vyko į  A. Lipniūno progimnaziją ir dalyvavo STE(A)M projekto veikloje  „KURKIME IR BENDRAUKIME: Kalėdinių  Angelų kūrybinės dirbtuvėlės“. Renginyje dalyvavo Panevėžio miesto mokyklų ir vaikų darželių komandos, kurios kūrė unikalius angelus ir arkangelus. Visi kartu aptarė , kas yra angelas. Prisiminė, kad angelas – vienas iš kalėdinių simbolių. Mūsų mokyklos trečiokai naudodami įvairias medžiagas ir technologijas, kūrė  arkangelą Urielį. Vaikai sužinojo, kad tai angelas, kuris neša ramybę ir padeda žmonėms. Mokiniams labai patiko drauge atlikti kūrybinę užduotį. Po kūrybinio darbo vaikai aplankė progimnazijos ,,Angelų kampelį“, kuris nustebino eksponatų gausa ir įvairove. Trečiokams buvo įdomu išgirsti muziejaus atsiradimo istoriją, apžiūrėti angeliukus, išsiaiškinti, ką reiškia  posakis ,,tu kaip angelas’, sužinoti, kad kiekvienas padovanojęs  angelą tampa ,,Angelų klubo“ nariu.

Organizatoriai, svečiai ir dalyviai džiaugėsi gražiais vaikų darbais ir ypatinga renginio nuotaika. Kūrybiniai darbai – KALĖDINIAI ANGELAI bus viešinami Panevėžio miesto bažnyčiose.

     Trečiokai sužinojo daug naujų įdomių dalykų apie angelus, naudodami įvairias medžiagas ir technologijas sukūrė unikalų kalėdinį angelą, pagilino pažinimo, kūrybiškumo  ir komunikavimo kompetencijas.

     3 e  klasės mokiniai  dalyvauja  tarptautiniame  eTwinning  projekte  „PATS 1 – PATYRIAU, ATRADAU, TYRINĖJAU, SUKŪRIAU“ .

 

 

Autorius:
Rasa Putauskienė

Nuotraukos:
Rasa Putauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas