Metų Karkietis

 

                                                 Metų karkiečiai

 

 

   Šeštadienį praūžė mūsų bendruomenės šventė. Teisus buvo Danielius Vebsteris sakydamas, kad ,,Žmonės kartu gali padaryti tai, ko nepajėgtų pavieniui; protų ir rankų vienybė, jėgų sutelkimas – beveik visagaliai”.                                          Šventės metu tradiciškai dėmesys buvo skirtas ir tiems mokyklos bendruomenės nariams, kurie šiemet aktyviai prisidėjo prie įvairių socialinių iniciatyvų bei projektų. Renginio metu buvo paskelbti ir jau tradicinėmis tapusių Pažangiausio, Aktyviausio, Pilietiškiausio mokinio nominacijų laureatai.

     Už iniciatyvumą klasės seniūno pareigose, lyderystę, nuolatinį mokyklos atstovavimą miesto, respublikinėse, tarptautinėse olimpiadose, konkursuose, projektuose, aktyvią socialinę pilietinę veiklą, puikius mokymosi rezultatus Pažangiausio mokinio nominacija teko 8e klasės mokiniui Vakariui Ablėnui.     Aktyviausia mokine buvo nominuota 3e klasės mokinė Ainė Skikaitė už iniaciatyvumą, aktyvumą, kūrybiškumą, mokyklos atstovavimą, miesto, respublikiniuose, tarptautiniuose olimpiadose, konkursuose, projektuose.

    8d klasės mokinė Izabelė Staškutė už iniaciatyvumą, aktyvumą, kūrybiškumą, mokyklos atstovavimą, miesto, respublikiniuose, tarptautiniuose olimpiadose, konkursuose, projektuose pripažinta Pilietiškiausia metų mokine.

     Mokyklos Mokytoju ambasadoriumi buvo pripažinta psichologė Kristina Tarutienė už inicijuotas ir įgyvendintas veiklas su mokyklos mikrorajono bendruomenėmis, mokinių tėvų įtraukimą į mokyklos veiklas, prisidėjimą prie mokyklos įvaizdžio kūrimo per gerosios patirties sklaidą.

    O Mokytojo novatoriaus nominacija teko anglų kalbos mokytojai metodininkei Eglei Čepulienei už nuolatinį aktyvų dalyvavimą tarptautiniuose, respublikiniuose ir regioniniuose projektuose ir konkursuose, už bendradarbiavimą ir ryšių kūrimą su užsienio mokyklomis, už dalinimąsi sukaupta projektine patirtimi su kitų Panevėžio m. ir raj. mokyklų bendruomenėmis konferencijose, seminaruose.

   Dėkojame nominantams ir bendruomenei už žvelgimą viena kryptimi, šiltas emocijas, atsidavimą, geranorišką dalinimąsi patirtimi bei norą augti bei tobulėti kartu!

    

 

A.Putauskas

                              

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas