Įdomus susitikimas

Įdomus susitikimas

8b klasės mokiniai nešini pilnais maišais plastikinių kamštelių apsilankė VŠĮ „Septynios akimirkos“. Pristatė mokykloje vykusios akcijos- parama Ukrainai- rinktus kamštelius.

Įstaigos vadovė pasidžiaugė , kad surinkta tikrai labai daug plastiko, pristatė įstaigos veiklą, kuri teikia kompleksines socialines paslaugas Panevėžio miesto gyventojams. Mokiniams buvo atsakyta į iškilusius klausimus. Jie sužinojo, kad čia dirba 8 darbuotojai, kodėl pasirinktas toks pavadinimas, kokios vykdomos veiklos: stalo žaidimai, filmų peržiūros, diskotekos, stovyklos, kad įstaiga bendradarbiauja su Maisto banku ir kitais socialiniais partneriais.

Darbuotoja Kristina papasakojo apie šioje įstaigoje apsilankančius ukrainiečius, jų norą bendrauti ir bendradarbiauti, papasakojo apie juos. Svarbiausia -papasakojo, kam bus panaudoti mokinių rinkti plastikiniai kamšteliai. Jie bus naudojami rankų ir kojų protezams gaminti, nes toks plastikas ,tai labai tvirta medžiaga.

Po susitikimo mokiniai susipažino su įvairiomis erdvėmis, kur labai maloniai praleido laiką žaisdami bilijardą, šaškėmis, bendraudami prie arbatos puodelio.

Esame dėkingi už priėmimą.

I.Jasiūnienė

Autorius:
Irena Jasiūnienė

Nuotraukos:
Irena Jasiūnienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas